Delivering Flexibility : working time and contractual status in the food processing industry in France and the UK - Université Paris 1 Panthéon-Sorbonne Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2007

Delivering Flexibility : working time and contractual status in the food processing industry in France and the UK

Eve Caroli
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 991183
Jérôme Gautié
Caroline Llyod
  • Fonction : Auteur
Susan James
  • Fonction : Auteur

Mots clés

Domaines

Sociologie
Fichier non déposé

Dates et versions

halshs-00457980 , version 1 (18-02-2010)

Identifiants

  • HAL Id : halshs-00457980 , version 1

Citer

Eve Caroli, Jérôme Gautié, Caroline Llyod, Annie Lamanthe, Susan James. Delivering Flexibility : working time and contractual status in the food processing industry in France and the UK. Congrès européen de l'IIRA, Sep 2007, France. ⟨halshs-00457980⟩
50 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More